Всі Новини

Допомога - Перемога! Єднаймося!

Допомога - Перемога! Єднаймося!

Роботу компанії розблоковано

Згідно рішенню суду https://reyestr.court.gov.ua/Review/98838934 з компанії знято стан №9 та розблокована можливість реєструвати податкові накладні. Всі податкові зобовёязання нашої компанії переж клієнтами на даний момент - ВИКОНАНО. Всі податкові - зареєстровано. Наша компанія, через суд, довела свою правоту та безпідставність звинувачень з боку ДПС. Для цього довелося змінити місце реєстрації та вистояти у всіх інстанціях - до Верховного Суду. Ми продовжуємо постачання еталонного товару нашим постачальникам і бути надійними партнерами вже понад двадцять років!

ШР Роз'єм

Одні з найстаріших вітчизняних роз'ємів, що випускаються до цих пір. Були розроблені в 40-х роках минулого століття СКБ заводу № 794 Мінавіапрому (він же Ленінградський завод "Радіоприлад"). Точніше, скопійовані з авіаційних роз'ємів американської фірми Bendix Aviation Corp; ймовірно, в ході робіт з копіювання далекого бомбардувальника B-29. Незважаючи на їх вік і дуже широке застосування, екзотичні зразки є і серед них:

КП «НВК« Іскра »стандарту ISO 9001

на підприємстві був проведений наглядовий аудит Системи менеджменту якості КП «НВК «Іскра» на відповідність до вимог міжнародного стандарту ISO 9001 з переходом на нову версію 2015. Це був остаточний наглядовий аудит у трирічному сертифікаційному циклі (з 2016 по 2018 рік). Аудит проводили представники компанії ТОВ «Бюро Верітас Сертифікейшн Україна» (м. Київ), з якою наше підприємство співпрацює у сфері сертифікаційних послуг вже більше 12 років.